top of page

Musikvideo produktion for Jacob Haugaard


Ny single fra Jacob Haugaard

Det sku’ være ganske vist: ’Fri – fri – fri’ er titlen på Jacob Haugaards kommende singleudspil. Efter sigende er det nye værk tilgængeligt til download fra 19. maj. Nummeret ’Fri – fri – fri’ er tilsyneladende forløberen for et kommende album fra multikunstneren. Måske det 16. i rækken! Selv er Jacob Haugaard i tvivl om, hvor mange udgivelser det er blevet til, siden debutalbummet Århus by Night udkom tilbage i 1977.

Den folkekære musiker og komiker har gennem årene været på en forunderlig rejse, som foruden musik også har budt på film, teater, tv, kunstudstillinger og sågar en karriere som folketingspolitiker.

Musikvideo med nøgen dame, en ulv og en Longjohn.

Rygterne om det forestående musikudspil er løbet, siden en nøgen kvinde, en ulv og en cyklist på en Longjohn (ladcykel, red.) i sidste uge blev set i området omkring naturistcampingpladsen ved Kysing Strand tæt ved Odder.

Fotograf Christoffer Haakansson dukkede ifølge de lokale også op flere steder i området syd for Aarhus. Blandt andet tæt ved vandtårnet i Malling – som af mange huskes som ’Jacobs Tårn’ – og senere omkring havnen i Norsminde. Tilsyneladende på jagt efter rekvisitter til ’en musikvideo med en unavngiven dansk musiker’.

Selv udtrykker Jacob Haugaard sig kort og fattet omkring rygterne om det forestående musikudspil med tilhørende musikvideo:

– ’Fri, fri, fri’ handler også om at smide kludene. Men mest af alt om at nyde friheden.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page